Verwacht

Begin 2015 kreeg Lorelei 6 prachtige pupjes. Je kunt haar nestje bekijken bij ‘pupjes’.

Ook dit jaar mag Lori een nestje hebben. De pupjes worden verwacht rond 26 februari 2016.

Dit keer is de vader een knappe Italiaanse jongeman: Greetings di Sutri. 

Lorelei is een heerlijk lief, ondernemend, maar ook mensgericht hondje. Haar vacht is “broken coated”, d.w.z. dat zij een ruwhaar vacht heeft, maar niet extreem lang. Zij heeft perfecte knietjes en een heel mooi keurings rapport van de NVJRT.

Haar vader is MANNUS. (Ned. Jeugd Kamp., Internationaal Show Kampioen, Imp. Zweden, Saltisgardens Fancy Cut), haar moeder is RiJan Rangers Tessy. Lori heeft op de show Uitmuntend gehaald, zij heeft een prachtig keuringsrapport. Een heerlijk Jack-Russelltje met een superlief karakter.

Greetings di Sutri heet overdag: ‘Verdi’. Samen met vrienden heb ik hem in Italië opgehaald. De reden dat we een reutje uit Italië haalden? Hij is goed gefokt en niet verwant aan mijn eigen Jack Russell meisjes. En dat vind ik heel belangrijk.

We hebben er toen een heerlijke vakantieweek aan vast geknoopt. Verdi stamt af van top-Australische lijnen. Zijn karakter is super. Zonder problemen gaat hij om met andere reuen en teefjes. Ook luistert hij heel goed; hij was gemakkelijk te socialiseren en op te voeden. Hij is volledig goedgekeurd op patella luxatie, oogjes en de aankeuring van de ‘Ned.Vereniging Jack Russell Terrier’. Ook heeft hij meerdere malen Excellent gehaald op shows.   

In het najaar van 2013 hopen wij op een nestje ruwhaar pupjes van RiJan Rangers Lorelei.